Wat is de almeerse kei?

Informatie

Ik geloof dat je alles kunt bereiken als je je best doet.

Ik geloof niet in ‘ik’, maar in ‘wij’. 
En samen maken we de wereld waarin we willen leven. 

Wie inspireert jou? Heb je kinderen in je omgeving die een grote voorbeeldfunctie hebben? Iets bijzonders hebben gedaan? Zich inzetten als vrijwilliger? Met een actie geld op hebben gehaald of op een andere manier aandacht hebben gevraagd voor een maatschappelijk thema?

Natuurlijk is elke prestatie opzichzelfstaand al bijzonder, maar er zijn er altijd die bovengemiddeld bijzonder zijn en hiervoor een Almeerse Kei verdienen. 

Door anderen te inspireren dragen we bij aan een vriendelijkere toekomst, samen!

Kinderen tussen 4 en 12 jaar oud kunnen een Almeerse Kei ontvangen. Iedereen  kan een kind nomineren. De inschrijving voor 2019 is gesloten op vrijdag 4 oktober 2019. Alle nominaties worden beoordeeld door een onafhankelijke commissie waarna de kandidaten op de website getoond worden (indien ouders of verzorgers hier toestemming voor geven).

Als klap op de vuurpijl kan er door iedereen gestemd worden op de kandidaten voor de publieksprijs! De publieksprijs is een extra prijs naast het ontvangen van een Almeerse Kei, deze wordt ook op 29 november 2019 uitgereikt.

Denk er dus aan dat het bij een nominatie van een kind niet ophoudt, zet je omgeving aan tot stemmen! Misschien maak je er wel een facebookpagina of twitteraccount van?

De Almeerse Kei wordt dit jaar voor de 12e keer uitgereikt!

Deel deze pagina