Direct naar paginainhoud

Wat is de almeerse kei?

Informatie Almeerse Kei

Wie inspireert jou? Heb je kinderen in je omgeving die een grote voorbeeldfunctie hebben? Iets bijzonders hebben gedaan? Zich inzetten als vrijwilliger? Met een actie geld op hebben gehaald of op een andere manier aandacht hebben gevraagd voor een maatschappelijk thema?

Natuurlijk is elke prestatie op zich al bijzonder, maar er zijn er altijd die bovengemiddeld bijzonder zijn en hiervoor een Almeerse Kei verdienen. Door anderen te inspireren dragen we bij aan een vriendelijkere toekomst, samen!
Kandidaten kunnen het hele jaar worden voorgedragen. De Almeerse Kei wordt door burgemeester Hein van der Loo feestelijk uitgereikt.

Kinderen tussen 4 en 18 jaar oud kunnen een Almeerse Kei ontvangen. Iedereen kan een kind nomineren, dit kan het hele jaar door. Alle nominaties worden beoordeeld door een onafhankelijke commissie waarna de kandidaten op de website getoond worden (indien ouders of verzorgers hier toestemming voor geven). De Almeerse Kei wordt sinds 2008 uitgereikt. Lees op de aanmeldpagina meer over hoe je een bijzonder kind kunt nomineren.