Direct naar paginainhoud

Wat is de almeerse kei?

Informatie

Ik geloof dat je alles kunt bereiken als je je best doet.

Ik geloof niet in ‘ik’, maar in ‘wij’.
En samen maken we de wereld waarin we willen leven.

Wie inspireert jou? Heb je kinderen in je omgeving die een grote voorbeeldfunctie hebben? Iets bijzonders hebben gedaan? Zich inzetten als vrijwilliger? Met een actie geld op hebben gehaald of op een andere manier aandacht hebben gevraagd voor een maatschappelijk thema?

Natuurlijk is elke prestatie opzichzelfstaand al bijzonder, maar er zijn er altijd die bovengemiddeld bijzonder zijn en hiervoor een Almeerse Kei verdienen. 

Door anderen te inspireren dragen we bij aan een vriendelijkere toekomst, samen!

Vrijdag 26 november 2021 is de dag dat de Almeerse Kei door burgemeester Franc Weerwind met een groot feest wordt uitgereikt, reserveer deze datum dan ook vast in je agenda!

Kinderen tussen 4 en 12 jaar oud kunnen een Almeerse Kei ontvangen. Iedereen  kan een kind nomineren. De inschrijving sluit op vrijdag 24 september 2021. Alle nominaties worden beoordeeld door een onafhankelijke commissie waarna de kandidaten op de website getoond worden (indien ouders of verzorgers hier toestemming voor geven).

Als klap op de vuurpijl kan er door iedereen gestemd worden op de kandidaten voor de publieksprijs! De publieksprijs is een extra prijs naast het ontvangen van een Almeerse Kei, het wordt ook op 26 november 2021 uitgereikt.

Denk er dus aan dat het bij een nominatie van een kind niet ophoudt, zet je omgeving aan tot stemmen! Misschien maak je er wel een facebookpagina of twitteraccount van?

De Almeerse Kei wordt dit jaar voor de 14e keer uitgereikt!

Lees op de volgende pagina meer over hoe je een bijzonder kind kunt nomineren!